Автор: aleks37

Екстракт од коприва Ја зголемува еластичноста на капиларите, го подобрува дотокот на крвта во мозокот, ја стабилизира работата на срцето. Ги зголемува контракциите на миокардот. Ги засилува метаболичките процеси по пат на проширување на крвните садови. Екстракт од глог Го намалува крвниот притисок со истовремено зголемување на антиоксидансната заштита на срцето. Ги опушта мускулите на […]