И СЕТО ТОА БЛАГОДАРЕНИЕ НА СПЕЦИЈАЛНИОТ СОСТАВ:

Ја зголемува еластичноста на капиларите, го подобрува дотокот на крвта во мозокот, ја стабилизира работата на срцето. Ги зголемува контракциите на миокардот. Ги засилува метаболичките процеси по пат на проширување на крвните садови.

Екстракт од глог

Го намалува крвниот притисок со истовремено зголемување на антиоксидансната заштита на срцето. Ги опушта мускулите на крвните садови и им помага да се прошируваат. Делува како блокатор на калциумовите канали што го опуштаат срцето намалувајќи ја силата на контракциите.

Екстракт од ѓаволско усте

Го израмнува ритамот на срцето и го поддржува во нормала крвниот притисок. Го зајакнува нервниот систем. Ги отстранува главоболките и болките во градите. Го намалува ризикот од појава на инфаркт.

Витамини од група B

Поволно влијаат врз срцето, незаменливи се во случај на дистрофија на срцевиот мускул, на грчеви на периферните крвни садови. Го намалуваат нивото на холестерин во серумот на крвта, го попречуваат развојот на атеросклерозата.

До продавница