ПОТПОЛНО ИЗБАВУВАЊЕ
ОД ХИПЕРТЕНЗИЈАТА

Екстракт од коприва Ја зголемува еластичноста на капиларите, го подобрува дотокот на крвта во мозокот, ја стабилизира работата на срцето. Ги зголемува контракциите на миокардот. Ги засилува метаболичките процеси по пат на проширување на крвните садови. Екстракт од глог Го намалува крвниот притисок со истовремено зголемување на антиоксидансната заштита на срцето. Ги опушта мускулите на […]